Zoeken
0
Winkelwagen

Oakridge - Signature Edition - Carne Crosta Steakhouse Rub

  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Merken Oakridge
  • Model: Oakridge - Signature Edition - Carne Crosta Steakhouse Rub

  • 14,95€

  • Excl. BTW: 14,10€




Deel:

Carne Crosta, vrij vertaald als "Beef Crust" in het Portugees, is precies wat deze rub zal produceren.
Het blinkt uit als het wordt gekookt op hoge directe hitte, vooral op goed gemarmerde stukken rundvlees.
De hoge kooktemperaturen zijn nodig om de oliën vrij te maken in de rijke Braziliaanse koffie, die zich vermengen met de kruiden en het gesmolten vet,
waardoor de meest luxueuze biefstuk ontstaat die je ooit hebt meegemaakt.

Dit is onze meest technische rub en vereist een juiste kooktechniek om de beste resultaten te bereiken.
We raden aan om een ​​dunne laag (ongeveer een theelepel per kant) extra vierge olijfolie aan te brengen op alle kanten van de biefstuk
of stuk rundvlees voordat u de rub aanbrengt.
Het doel van de olie is niet om de rub te helpen blijven plakken, hij doet dat prima vanzelf.
In plaats daarvan is het de bedoeling om de olie te gebruiken om nog een smaaklaag aan de steak toe te voegen.

Deze stap is puur optioneel, maar wordt toch aanbevolen. Weet je, extra vierge olijfolie heeft een laag rookpunt en een deel ervan
zal verbranden als je je biefstukken aanbraad, maar dit is wenselijk, omdat de smaken die worden gegeven door de lichte verbranding
van de olie best aangenaam en erg smakelijk zijn.


Bovendien wilt u deze rub met zeer hoge (600º-700º F) directe hitte koken.
Dit betekent dat u direct boven de kolen moet schroeien.
Gietijzeren grillroosters werken het beste omdat ze de directe stralingswarmte in contact laten komen met de zijkanten van de steak
en tegelijkertijd geweldige grillsporen maken.


Wordt geleverd in een 5oz - 142gr vepakking!